over ons afbeelding

Over Ons

foto showroomMeubelstoffering André Brinkhof is gevestigd in het nieuw gerealiseerde atelier aan de Rijksstraatweg te Den Nul (Gemeente Olst-Wijhe).

U kunt bij ons terecht voor een breed skala aan stoffeerwerk.  Denkt u o.a. aan banken, stoelen, campers, boten, medisch meubilair, maar ook motorzadels. André Brinkhof (1970) is gespecialiseerd in het bekleden van antiek als ook modern meubilair (Gelderland, De Sede, Montis, Gispen) en een zeer kundig en ervaren vakman.

Het stofferen zit hem in het bloed, geïnspireerd door zijn oom sloeg hij de weg als meubelstoffeerder in. Op 17 jarige leeftijd startte hij in het vak na de opleiding tot meubelstoffeerder succesvol te hebben afgerond.

Op 1 mei 2015 startte Andre officieel zijn eigen bedrijf, naast het atelier realiseerde hij ook een professionele showroom waar men op afspraak, onder het genot van een kopje koffie, rustig het grote skala aan diverse stoffen van verschillende aanbieders kan bekijken.

Wenst u advies? André heeft veel gevoel voor styling en kan u in combinatie met uw comfort wensen een passend advies geven.

Indien u interesse is gewekt, maakt u dan gerust een vrijblijvende afspraak of komt u langs.

Liever zelf stofferen? Alle materialen, inclusief stoffen zijn bij ons verkrijgbaar.